Har agerat nåldyna

  
 
Ibland går det inte som man vill. Idag var en sådan dag. SUCK, jag vill vara frisk, slippa alla nålar och mediciner. Men det är ju därför jag gör det, för att bli frisk.
Någon dag. Jag längtar.

Kommentarer
Postat av: Frida & Tess ♡

Fin blogg du har! Bloglovin byte? :) kram

2013-01-17 @ 20:00:09
URL: http://fridatess.blogg.se/
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

Tävling! Vinn ett valfritt smycke från den populära affären , modekungen, tävla nu på min blogg , var gärna med <3 ! http://mohammedis.se

2013-01-18 @ 20:42:27
URL: http://mohammedis.se/
Postat av: elin stridh

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

2013-01-18 @ 22:33:27
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: marina

Jag har också kräkfobi men inte i lika allvarligt som det du har. Jag får bara panik när jag mår illa och känner att jag behöver kräka.

2013-01-19 @ 12:39:54
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppas verkligen du blir frisk snart!
Är lite nyfiken på inlägget längre ner, där du va så otroligt positiv och lycklig? :)

Svar: Tack så mycket för det! ^^ Åh, ja, det var inte snällt av mig att lämna er alla med en sådan cliffhanger och sedan inte berätta vad det var! Jag har sååå länge tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva ett inlägg om det, men har bara inte orkat, har mått så dåligt.
Men jag kan säga lite kort att det var efter att jag varit hos en hypnositör (tro det eller ej, låter tokigt), och jag var i sjunde himmelen, för wow, det var som at tmin fobi var heelt borta, och jag vågade göra massa grejer som jag inte vågat innan, fick inga panikattacker i situationer jag vanligtvis brukade få panik i. Men tyvärr höll det ju "bara" i tre dagar, men de tre dagarna var värda SÅ mycket. Jag fick testa på hur det var att leva utan fobin, underbart! Dit vill jag igen :)
Alicia (alias)

2013-01-20 @ 18:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0