Bakom kulisserna, Lyme Disease

 

Ingen ska behöva gå igenom det här! Vilken otroligt stark tjej, och otroligt tålmodig och stark man - det är verkligen inte lätt att stå vid sidan om heller. 

 

Med den här videon vill jag säga att det oftast inte syns utanpå hur otroligt dåligt man mår... kollar man bara på alla fina bilder så skulle man tro att detta var ett superlyckligt nyförälskat par som åkte på härliga semestrar. 

Glöm aldrig att man inte ser hela sanningen... vi vet inte alltid ens vad våra närmaste vänner eller familjemedlemmar går igenom bakom kulisserna. 
Har man en kronisk sjukdom av något slag blir man duktig på att spela teater - för vem skulle orka vara med någon som alltid mådde dåligt, som aldrig log och skrattade? Men ibland är vi nog för duktiga på att dölja -sminka över, sätta på oss ett leende, låtsas att vi hänger med i samtal fastän hjärnan arbetar i slowmotion - så att folk inte förstår hur fruktansvärd den här sjukdomen är. När vi aldrig visar hur illa det faktiskt är så är det kanske heller inte så konstigt att till och med våra vänner och nära och kära tror att det "inte är så farligt". Det syns ju inte... Och tyvärr är det mycket lättare för folk att tro att en person hittar på och överdriver - "är för lat eller söker uppmärksamhet" - än att tro att det är fel på hela systemet. 

Varning, den är väldigt känslomässigt stark, förstår inte hur de har orkat, jag hade svårt att kolla igenom hela för att det var så smärtsamt att se:


Länk till videon på youtube:http://www.youtube.com/watch?v=So2K68r8pOY

PS. Lyme disease = borrelia.


Har agerat nåldyna

  
 
Ibland går det inte som man vill. Idag var en sådan dag. SUCK, jag vill vara frisk, slippa alla nålar och mediciner. Men det är ju därför jag gör det, för att bli frisk.
Någon dag. Jag längtar.

RSS 2.0