Ny antibiotika


Jag behandlar den som om det vore ett spypiller...


Aaah, Herr Ångest är på besök. Jag har precis (efter att ha skjutit upp det i en och en halv månad med ganska kassa ursäkter eftersom jag varit så skraj) börjat käka en ny antibiotika. Klacid heter den. 

HJÄLP vad jag är rädd för att jag ska må illa av den. Förra antibiotikan jag åt (flagyl) mådde jag ju inget vidare av, låg utslagen på soffan med världens illamående under hela kuren. Inte kul och extremt panikångestframkallande, därför har jag varit rädd för att börja med den här, men nu har jag alltså gjort det. Min pojkvän satt med mig och sa "nu SKA du börja ta den här", jag grät och skakade, men tillslut så var hela tabletten nere i magen. 

Och nu har jag inget val längre, den är där nere och jag får snällt vänta och se vad som händer och hålla tummarna för att jag tål den här bättre än flagyl-tabletten. RÄDD. 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Håller tummarna jag med att du inte mår dåligt av den! SV: Ja jag hatar såna bloggar haha, ja vi alla kämpar med olika saker. Jag har bordeline och har kämpat med mitt "psyke" i många, många år. Med ångest, självskadebeteende etc. Nu håller jag på att ta tag i nästa del jag tror på att om huvudet måt bra kommer kroppen sen. Massa kramar hoppas vi hörs snart igen!

Svar: Tack så mycket! :) än så länge har det gått ganska bra, men det vågar man väl inte skriva, för då vänder det väl ;) haha.
Usch ja, det är verkligen så många fler än man tror som kämpar med ångest, panik och olika "psykiska saker" :/ inte kul att så många lider.
Ja, jag tror också att om huvudet mår bra så mår kroppen bättre, och tvärt om såklart också.
Kram :)
Alicia (alias)

2012-06-17 @ 23:44:26
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se
Postat av: Sussi

Håller tummen!KLART DET GÅR BRA! Kram

Svar: TACK :D jaa, jag håller verkligen tummarna för det. Nu har jag ätit den i snart tre dagar, och än så länge har det gått okej (fast det vågar man inte skriva egentligen, för då händer nog något snart haha!). Kram och tack för tmhållningen ;)
Alicia (alias)

2012-06-19 @ 18:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0