Under our skin

'
Jag fortsätter ta medicinen, och det går faktiskt bra. Lite jobbigt är det att inte kunna äta kalk-produkter (mjölkprodukter tex) varken till frukost eller kvällsmat, och att ha sån koll på måltiderna. Men det funkar :) Jag hoppas så hemskt mycket att det här ska hjälpa, jag vill bli frisk!
'
För er som är intresserade av att veta lite mer om borrelia, vad borrelia kan göra för skada och hur det kan gå till inom vården (det går till på ungefär samma sätt i Sverige som i USA eftersom vi i mångt och mycket grundar våra vård-principer på deras), rekomenderar jag den här filmen starkt, "under our skin" heter den: http://www.putlocker.com/file/F1F207A643F274A3
Vänta i några sekunder och tryck sedan på "continue as free user", det kan ta ett tag att ladda ner den, men det är väldigt intressant så det är värt väntan.
Ju fler som känner till hur det fungerar och hur lömska de här rackarna är, desto bättre. Kanske känner du någon som kan bli hjälpt av att du har kunskaper om det här. Det finns nog många som går omkring med odiagnostiserad borrelia i vårt avlånga land, men av läkarna blir hemskickad med att "det är bara stress, du är utbränd, du är deprimerad" eller har fått andra diagnoser men tex inte svara på behandlingen som de "borde". Borreliatesterna är otillförlitliga och kunskaperna på området inom sjukvården tyvärr otillräckliga vilket gör att det är många som mår dåligt i onödan. Ta en titt och bilda din egen uppfattning.
'
Här är en trailer:
Skrämmande.

Kommentarer
Postat av: SOCKERLOLLO

hoppas verkligen att det hjälper och att du kommer må bättre tids nog!följas via bloglovin?

2012-01-17 @ 08:29:21
URL: http://sockerlollo.blogg.se/
Postat av: CJ

SVAR: Haha, jo men det finns det faktiskt. Den 15 januari är det tulpanens dag. :)Ha en fin tisdag!

2012-01-17 @ 09:50:24
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

hejsan, jag känner igen mig lite i ditt liv. jag har levt ett väldigt ångestfyllt liv, där jag jämt får dåligt samvete över saker och ting och kan sitta och tänka på dom i timmar. jag har också käkat mycket mediciner och så.2012-01-17 @ 11:05:33
URL: http://xtio.nu
Postat av: Amanda

Hej tjejen! Hoppas du får en bra dag!

Jag känner igen mig i ditt spyfobi, jag är precis likadan!

Jag har just nu frågestund och vill ha massvis med frågor! Kram

2012-01-17 @ 11:14:04
URL: http://primms.blogg.se/
Postat av: kalle

Vilken fin blogg du har :) är allt bra med dig?

2012-01-17 @ 16:29:37
URL: http://kallehedin.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Kul att du är med och tävlar :D

Allt bra? :)

2012-01-18 @ 17:17:47
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0