Köttfärsutmaning


Som tur var så var den inte rå...

 

Nu har jag verkligen utmanat mig själv. Trots att jag precis hade fått intravenös antibiotika och fått utslag av den (som myggbett, typ nässelutslag) - och därför var LIVRÄDD att det också skulle resultera i någon allergisk reaktion så att jag kanske skulle må illa och spy - så gjorde jag något väldigt läskigt. För någon annan är det vardagsmat, men för mig var det läskig mat (höhö). Jag åt köttfärs som stått framme i TVÅ och en halv timmar!! Det är liksom i min hjärna nästan som att säga "okej, jag går med på att spy"... galet att jag vågade. Men nu har jag käkat och kan bara vänta och se vad som händer. Och jag känner mig trots allt glad, för att jag vågade. Glädjen fightas mot ångesten, heja glädjen!
Vem vet, kanske hjälper den där antibiotikan för mer än bara borrelian? ;)

 


Kommentarer
Postat av: Tant Otto

Trodde att man fick åka till Norge för att få behandling och för att få diagnos. Som Hemimamma gjort med sig och sin familj..har du läst hennes blogg förresten?



Jag har haft trötthetssyndrom och haft otaliga bihålsinflamationer som de inte kan bota..och ihållande värk .....så jag frågade sist jag var hos öron näsa hals specialisten om det inte kunde vara kronisk borelia men han verkade inte så intresserad av den diagnosen.



Jaja ibland tror man att man inbillar sig ..men jag har haft det så här i 10 år minst...



Hur fick du din diagnos?



Kram

2012-02-23 @ 17:00:39
URL: http://pomerans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0