ett kliande dilemma


Igår var jag på friskis igen och tränade. Den här gången gick det inte riktigt lika bra kan jag säga. Verkar som att mitt eksem är på väg tillbaka - det har hållt sig på en ganska okej nivå sen i januari (wow säger jag, har kunnat sova utan att vakna sjuttioelva gånger av att jag river sönder mig!). Jag undrar vad det är som gör att det slår till nu igen. Kanske är det stressen som upptod då jag fick veta att min kompis var magsjuk som satte igång det?
I alla fall så höll jag på att explodera på friskis eftersom det kliade något otroligt på ett visst ställe, ni vet, där nere (finns det något bra allmänt känt namn på tjejers könsorgan egentligen?), och det är ju inte direkt som att man kan börja klia sig där. Så vad gör man? Det var SÅ nära att jag sprang ut och in på toaletten för seriöst, gaaah, jag trodde jag skulle bli tokig. Svett kliar något extremt mycket för min stackars lättirriterade hud.
I morgon ska jag antagligen till friskis igen, håller verkligen tummarna för att det inte ska klia lika mycket då.


Kommentarer
Postat av: Blue Velvet

Du hade gärna fått låna min lycka och glädje om jag hade kunnat ge dig den. Vill att alla ska få vara glada och njuta av sitt liv.

2011-03-11 @ 13:10:37
URL: http://bluevelvet.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0