Förbannade eksem!!!a

Snälla jag klarar inte mer!!! Ta mig bort från det här. Det kliar kliar kliar kliar kliar - det är det enda jag kan tänka. Ge mig en liten paus bara. Jag har kramp i handen för att jag kliat så mycket! TA MIG BORT FRÅN DET HÄR LIDANDET!!! det är tortyr. JAG STÅR INTE UT MER!!!
 
Ps. förlåt att jag lämnade er med en cliffhanger i förra inlägget som jag inte orkat fortsätta på eftersom det bara kliar så galet mkt hela tiden så jag kan inte koncentrera mig (därav går mitt plugg åt skogen också - men det är väl lika bra för plugget, det har det bättre i skogen än med mig, jag är ett kliande monster. Tro mig, man blir galen av det här).

Kommentarer
Postat av: marc

Sa nu har vi gatt fran aktiv borrelia infektion till eksem? Om det ar sant sa ar det nog ingen som ar gladare an jag (jo kanske du he he)!

Svar: Tack för din omtanke, men tyvärr är det inget att vara glad för. Eksemet är pest och pina, har hellre min borrelia än den här förbannelsen när den är såhär illa. Och borrelian är tyvärr inte borta, det är antagligen pga den eksemet blossat upp såhär, för att borrelian blivit värre :/ Men tack igen för din omtanke!
Alicia (alias)

2012-10-24 @ 16:00:43
Postat av: Anders L

Ett tips ! Besök denna blogg: http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/06/fodoamnesallergi-intolerans-kallor-till.html

Svar: Hejsan! Jag äter redan glutenfritt så det är inte det som orsakar mitt eksem :/ Men tack!
Alicia (alias)

2012-11-05 @ 15:15:50
Postat av: marc

borja med hoga doser av chlaritmocyn(2 g per day) and metronidazole (2 g per day) let me know how you feel in 2 months! Du kan fan inte bara dooooooo!!

Svar: Åh tack för din omtanke igen! :) uuwh, metron har jag käkat, aldrig mer! Så hemskt jag mådde av den, kunde tyvärr inte fortsätta kuren :( Tror jag ska få börja med IV snart... hoppas det hjälper.
Alicia (alias)

2012-11-09 @ 17:20:07
Postat av: marc

jag haller inte med om att nagot som ar "hemskt"
alltid ar daligt! Jag orkar inte prata om det har
langre...

Svar: Nej det var inte vad jag skrev heller, allt som är hemskt är inte dåligt, men jag mådde så dåligt av medicinen att jag inte klarade att fortsätta med den, jag mådde så illa att jag inte fick i mig någon mat. Du behöver inte prata om någonting, det är helt frivilligt att skriva :) men jag svarar (tillslut, det kan dröja :P) på det som skrivs med ett ärligt svar. Hur går det bra för dig med borrelian? Om du vill berätta.
Alicia (alias)

2012-11-12 @ 21:03:06
Postat av: Anna

Hej! Har du läst om EMS salva/kräm!? Gör det!

Svar: Tack för tipset, det har jag inte gjort, får ta och göra det :) Tack och lov så börjar mitt eksem bli MYCKET bättre :D det ger mig hopp!
Alicia (alias)

2013-01-21 @ 20:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0