Positiv energi

Jag har haft positiv energi i kroppen de senaste dagarna, så härligt!


De senaste dagarna har jag mått så mycket bättre, jag har haft energi och varit glad! Helt otroligt skönt, jag har nästan känt mig... frisk. Man får vara glad så länge det varar. 
Undra vad det var för HEMSK medicin jag fick äta som fick mig att sjunka ner så djupt i deppighetshålet och må så kasst? Fast kanske var det en dundermedicin eftersom jag nu mår så mycket bättre. Undra ifall det är för att jag just slipper att käka medicinen som fick mig att må pyton, eller om det är för att den hjälpte...? Hmm, oavsett så är det ju toppen att jag har fått några dagar med energi. 

Igår skulle jag, som så många gånger iförr, gå upp för trapporna till några kompisar som bor på fjärde våningen. Det brukar vara väldigt tungt och jag flåsar som om jag vore världens mest ovältränade människa, men den här gången så, woops, var jag uppe på femte våningen och insåg då hur lätt det var att gå upp för trapporna den här gången! Det var bara att vända och gå ner en trappa igen, och det var med glädje jag gjorde det kan jag säga! :D

När jag var hos frisören i fredags så sa hon någonting uppmuntrande. Mitt hår var tydligen mycket tjockare än när jag var där sist, och håret såg inte lika skört ut utan såg friskt ut. Kan man se sådant! Helhäftigt att det har märkts skillnad, ytterligare ett tecken på att behandlingen fungerar och kroppen mår bättre. Och jag har gått upp fyra kilo också, från att iprincip inte ha kunnat gå upp i vikt, så det är på gång åt rätt håll i alla fall! :)
Nu håller jag tummarna för att jag får fler sådana här dagar med energi, så att jag orkar gå till skolan och kanske till och med klarar den här kursen, DET hade varit fantastiskt!



Kommentarer
Postat av: maya

Åh älskar att man har såna dagar, sen tror jag att det är för att solen skiner & att våren är på G:) Va positiv.

2012-03-11 @ 16:38:27
URL: http://mayalicious.blogg.se/
Postat av: Taina

Oj vilken intressant blogg och varför jag tycker det beror på att en av mina bästa väninnor har en son som lider av samma fobi som du. Jag ska genast ge henne länken till din blogg. De har bland annat använt hypnos som en del av behandlingen och där kom vändningen även om det finns ups-and-downs än.



Taina

2012-03-11 @ 17:46:23
URL: http://sisutaina.blogspot.com/
Postat av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Hoppas du överlevde helgen :)

Nu är de en ny härlig vecka i vårens tecken. Själv ska man ut och fota lite mera, fick några bilder i helgen men lika bra att ladda upp så man har ett par att leka med :)

Jag gillar vintern mest men har ändå flest sommarbilder, lite ironiskt. Kan skylla på att ljuset är bättre på sommaren :P

2012-03-12 @ 13:06:58
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: we will never walk alone-ta det med en nypa salt

Nu har jag dragit en vinnare i Dagens Blogg-tävlingen som du var med i...kika in och se vem som vann! :)



Sv: Är du med i Bloggportalen? Där kan du se om någon länkat dig i så fall. :)

2012-03-12 @ 19:01:24
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom!

Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)

Så besök gärna min blogg:)

Kram



Ps. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-800

unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

2012-03-12 @ 19:10:32
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: we will never walk alone-ta det med en nypa salt

Härligt med massor av energi! Fortsätt så!



Sv: Du borde gå med i Bloggportalen om du vill ha fler besökare, riktigt bra sida där du även kan pinga nyheter osv....

2012-03-12 @ 20:44:21
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Meekatt

Vad skönt att läsa att du har en bra period!! Härligt! Lagra så mycket energi du bara kan nu! Håller tummarna att du fixar kursen med.



Längesedan jag kände att det kändes bra att gå fär långt i en trappa, hahaha. Jag måste verligen jobba upp mitt flås! ;)



Ta hand om dig!



Kram!

2012-03-13 @ 19:59:52
URL: http://www.meekatt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0