Nio dagar avklarade

...med metronidazolen.

Livrädd. Dumma tablett som ger mig sådant illamående! Nio dagar avklarade, fem dagar kvar! Och fy bubblan vad jag är livrädd. Jag pratade med en annan borreliasjuk idag, han har också tagit den här tabletten och mått pyton av den - han spydde av den! Snacka om att jag blev livrädd, tänk om jag också kommer spy av den?!? Jag tog den precis och sitter med massa ångest just nu... Undra om det liksom blir värre och värre ju längre tid man tar den och allt illamående byggs upp tills jag spyr då!? Läkaren sa nämligen att fjorton dagar är max vad man klarar av med den här tabletten: vad menade han med det liksom! Blir det bara värre och värre eller? Oro, rädsla, ångest, panik, kaos.
Jag vill verkligen gå till skolan i morgon eftersom vi ska ha genomgång inför labben, som är obligatorisk, men fy vad jag är rädd. Sist jag var i skolan fick jag sådan panik att jag gick därifrån! Jag mår så illa hela tiden, och alltså har jag panik hela tiden, det är knappt att jag klarar att bara ligga i soffan och kolla på webb-tv, så hur ska jag klara att sitta instängd i klassrummet? Och dessutom så har min kompis precis varit magsjuk, gaaah, tänk om hon hade vinterkräksjukan och fortfarande smittar. Jag kommer ha sådan extrem ångest. En och en halv timma är det bara (egentligen tre, men jag planerar bara att gå på en och en halv pga hur jag mår), men det kommer kännas som två evigheter. Jag är så galet rädd inför i morgon, att åka till skolan och må illa. För illa vet jag ju att jag kommer må, och att sitta i skolan då, och vara jätterädd för att få panik av allt illamående och vara tvungen att rusa ut. Hjälp, det skrämmer mig. Jag vill inte, men jag vill! Vill klara det, vill fixa skolan, men min fobi spjärnar emot, och jag har ingen energi att utmana den - det gör mig jätteledsen. 
Men jag har fixat NIO hela dagar med illamående, och jag ska göra mitt allra bästa för att fixa den där en och en halv timman i morgon. Jag SKA greja det, fastän jag skakar som ett asplöv av energibrist och rädsla.

Kommentarer
Postat av: Sara Thoresson

Du fixar det här!peppar (iof så har du väl redan tagit den;)

2012-03-06 @ 15:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0