Radioprogrammet - Äckel

 
Nu är jag hemkommen från lägret! Det har varit både ris och ros, första halvan var absolut bäst, sedan började mina krafter sina - jag var nog inte den enda som kände så ;)
 
Jag var orolig att de skulle få det jag sa att låta jättekonstigt,
men jag kan andas ut, det blev okej. 
 
Jag har precis lyssnat på det radioprogrammet jag blev intervjuad till i våras. Oj vad jag har svårt för att lyssna på min röst, ibland undrar jag hur folk står ut med att lyssna på mig (det låter som om jag håller för näsan och har världens basröst...).
De hade kortat ner det jag sa väldigt mycket, men programet som helhet tycker jag var bra. Jag hoppas att folk som lyssnat på det har tyckt att det varit intressant att få höra lite hur en spyfobikers tankar kan gå, men tyvärr tror jag inte att det öppnar upp ögonen på folk för hur det är att leva med denna envist jobbiga fobi som begränsar en så - det kan bara de som själva går igenom något sådant här förstå helt. Fast kanske fick det någon att tänka till i alla fall? :)

Här är en länk till programmet, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3812&artikel=5152116, lyssna gärna på hela. Jag börjar snacka ca 29.30 min in i programmet. Döm mig inte för min röst haha ;)

Kommentarer
Postat av: Livsblomman

Är inte spyfobiker men jag känner igen mig så. Att alltid vara på helspänn, att ha så många säkerhetsregler och begränsningen.

Din röst var f.ö oerhört behaglig att lyssna på! Kram till dig!

Svar: Åh vad glad jag blir för din kommentar! Förlåt bara för det oerhört sena svaret, jag har inte mått alls bra det senaste och helt blundat för alla måsten, så jag har inte orkat ta tag i att svara, men att du tyckte det var behagligt att lyssna på min röst gjorde mig verkligen glad att höra. Inte kul dock att du också har säkerhetsregler och begränsningar... vi är många som lider :/ Kram!
Alicia (alias)

2012-08-02 @ 23:12:14
URL: http://livsblomman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det var jättebra! Säger som jag brukar säga, känner igen mig så mycket! Modigt av dig att våga ställa upp på intervju tycker jag :)

Svar: Tack så mycket Josefine!! ^^ <3
Alicia (alias)

2012-08-07 @ 11:30:16
URL: http://josseskriver.blogg.se
Postat av: Emetofob - Att leva med spyfobi

Du pratar verkligen jättebra!! :)

Svar: Tusen tack! Det gör mig verkligen glad att höra att du tycker, för oj vad dåligt självförtroende jag har med min röst och allt det där xD Kram!
Alicia (alias)

2012-08-26 @ 15:25:19
URL: http://emetofob.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0