tvångstanke om maten


Det här känns dumt. Jag sitter och stirrar på min mat och är vrålhungrig, men jag vågar inte äta den. Jag litar inte på mitt eget omdöme och måste ha mammas försäkring som intygar att jag har rätt i att det går att äta trots de grejer som oroar mig. Jag är orolig för att 1) jag inte ska ha stekt korvarna ordentligt, om jag äter kanske jag blir matförgiftad och spyr, 2) att smöret jag använde till såsen och potatismoset stod framme i fyra(!) timmar idag och smälte, om jag äter kanske jag blir matförgiftad och spyr, och 3)  kryddan jag använde i såsen gick ut år 2009 enligt förpackningen såg jag (men en av de jag bor med sa att den andra tjejen antagligen köpt en ny påse och hällt i den gamla glasburken - men om det är så så kanske det fanns lite utgången krydda kvar som smittade ner den nya kryddan?!). Så, av dessa anledningar sitter jag just nu och plågar mig själv. Maten blir kall och jag blir mer och mer hungrig, visst låter det bra?
Suck vad jag är trött på att jag inte litar på mig själv och mitt omdöme!
Kommentarer
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

låter tufft :/

2011-05-17 @ 21:11:10
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Yoannah

Vinnaren i dagensblogg ligger uppe nu!

2011-05-17 @ 21:29:24
URL: http://yoannahh.blogg.se/
Postat av: Josefine

Så där brukar jag också tänka! :/ Man litar liksom inte på att man kan laga i ordning mat själv. Hoppas du fick i dig maten till slut och att de smakade gott, det är jag säker på att den gjorde, du kan! :D

KRAM

2011-05-18 @ 09:27:58
URL: http://josseskriver.blogg.se/
Postat av: roxanna - kamp efter cancern

det är kodein i citodon alltså låtsas.,. när kodeinet kommer in i kroppen omvandlas det till morfin..

så det är väldigt starka tabletter

2011-05-18 @ 10:55:42
URL: http://sannassanna.blogg
Postat av: Blue Velvet

Jag gick på något ungdomsrehab med andra ungdomar som mådde dåligt... Men det hjälpte inte mig. Så jag valde att ta tag i det själv. Och så gick jag och pratade med en psykolog istället.Ja, vi ska bara dö på lördag, jordens undergång blir vid ett annat tillfälle.

2011-05-18 @ 11:39:33
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

sv: Jag lider av en psykisk sjukdom som heter dystymi. Sedan också av ångest & ett tidigare svårt självskadebeteende.Tack för dina fina ord!

2011-05-18 @ 12:52:22
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: A Meths

Men älskade du, tycker att de där stora ångest monstret kan få flytta ur ditt huvud nu, och jag vet att det är på väg.

Jag är övertygad om att det inte alls är något fel på din mat och att du inte kommer bli sjuk, och jag hoppas att du åt det ändå.

fast det är klart, hur övertygad jag än är så är det du som måste tro på det tillräckligt för att våga. men du kan du är massa massa stark! KRAMSvar: Jag skall jobba i ett kök på ett stort företag som heter SECO, de har infört att alla som skall jobba där måste testa sig, vilket jag egentligen tycker är bra så därför blev jag testad igår, dock gav mina allergimediciner utslag första gången, så du ska tro att jag fick panik och inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen men jag blev ändå godkänd andra gången :)

2011-05-18 @ 13:22:42
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: A Meths

Svar: Jag är glad att du ändå mår okej, för som du säger det är bättre än dåligt även om det är sämre än bra, jag hoppas en dag att du kommer bli bra, helt bra, på alla sätt och vis och jag vet att du kan det, du har styrkan nog för det!Och du är så söt och snäll som säger sånt till mig trots att du sitter där själv med egne problem upp över öronen, och du ska veta att om jag kunde trolla så skulle jag ta bort alla dina problem på en gång! det är du värd.

2011-05-18 @ 13:24:52
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Marie - BF 26 juli

Jag ska ha en liten ruta i menyn, mellan kategorierna och arkivet :) Ibland kan de vara nå knas så den inte syns men den ska sitta där iaf

2011-05-18 @ 21:56:18
URL: http://lifebymarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0