ett litet livstecken


Jag har inte glömt bort bloggen, jag har bara haft sjukt mycket att göra, och det kommer jag fortsätta ha den närmsta en och en halv veckan. Har massa slutplugg (som jag givetvis har skjutit upp till sista stund hehe) och så är det studenter hit och dit, och ett bröllop, och resor upp och ner genom hela landet. Det kommer vara hemskt påfrestande för mig med alla bussresor. Jag har ångest eftersom jag kanske kommer få göra några större bussresor alldeles ensam! Men jag ska klara det, fastän jag kommer vara livrädd.
Nu är det i alla fall sommar och underbart ute, idag var det trettio grader. Jag mår alltid så otroligt mycket bättre när det är sommar och sol. Fast ångesten och alla fobitankar finns ständigt där trots allt. Men jag kämpar, och jag ska fortsätta kämpa.

Kämpa på ni också :)
God natt!


Kommentarer
Postat av: Bella

Det är bra att du inte glömmer bort att skriva i din blogg, superbra att du kämpar på med dina svårigheter, hoppas det går bra med dina bussresor runt i Sverige / God natt från Isabelle :o)

2011-06-01 @ 02:34:53
URL: http://www.finest.se/lsabelle
Postat av: Bella

Hmm det kommer upp en ruta här vid min data om att det är en säkerhetsrisk att vara på denna sidan, nåt du vet nåt om ? :o/

2011-06-01 @ 02:54:49
URL: http://www.finest.se/lsabelle
Postat av: A Meths

Åh du kommer fixa det helt utmärkt! för du är så duktig,

Jag kikar in här till om sätt för att se hur det går för dig,

Kram!

2011-06-01 @ 10:31:57
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Nellie

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-12 @ 23:14:24
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0