en vistelse bland bakterierna


Kan ni gissa vad jag gjorde i kväll?
Jag var inne hos killen som var magsjuk förra veckan!! Visserligen var det inte ens säkert att han spydde fick jag höra av en annan (som sa att han mest hade haft jätteont i magen). Troligtvis så var det väl någon matförgiftning (hemska tanke) eftersom ingen annan har blivit smittad. Men för att vara på den säkra sidan (för TÄNK OM finns ju alltid) så skulle inte jag våga gå in där förens om kanske en vecka egentligen. Men nu, dock efter ett visst antal försäkringar, så tog jag mod till mig och gick dit! De hade bakat semlor som de bjöd på (åt visserligen ingen, eftersom det är massa mjölkprodukter i och jag fortfarande testar om eksemet blir bättre ifall jag avstår från det) och så kollade vi på solsidan - haha, hur roligt program som helst ju.
Jag vågade inte röda någonting, och knappt andas, men jag klarade att vara kvar i över två timmar! Det måste jag säga faktiskt var bra gjort av mig. Nu inbillar jag mig att jag ska bli magsjuk eftersom jag var där. Tror att alla de andra kanske råkade vara immuna mot just den här magsjukan, eller utsatts långsamt för bakterierna så att de hunnit vänja sig och bygga upp ett försvar, medan jag inte är immun/utsattes med massa bakterier på en gång så att jag till skillnad från dem kommer att bli smittad. Dumma fåniga fobi säger jag bara! Vart får man alla tankar ifrån egentligen?

Nej nu ska jag försöka somna, och helst utan att drömma mardrömmar tack - jag kan väl få drömma om att jag faktiskt var duktig idag, modig (kanske inte i andras ögon, men i mina och för de som vet vad jag kämpar med, eller snarare mot, så var jag det). God natt!

 

 


Kommentarer
Postat av: Blue Velvet

Sv; Ja, du har ju synt till en del i bloggen med dina söta kommentarer.

2011-03-09 @ 20:24:15
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: A Meths

Fina, underbara duktiga du!

Bra gjort! Tummarna upp till dig IGEN! ( ja jag lånar min brors även denna gång)

Du är så bra:)



Svar, Tack tack tack söta du! Jag blir så glad, din tanke present var jätte fin, helt underbar och fantastisk som du:)

Kram

2011-03-09 @ 23:59:42
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Jobbigt när bloggen strular!

2011-03-10 @ 00:07:49
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0