I'm back


Hej!
Nu är jag hemma igen och har dator + internet. Jag har varit borta på student, bröllop och rest runt över hela landet känns det som. Det har varit otroligt trevligt och roligt (har träffat massa underbara vänner! det har gjort mig glad), men samtidigt jobbigt eftersom det är så mycket intryck (oj vad man blir trött, jag har använt energi som jag egentligen inte har) och man utsätts för en hel del fobi-relaterade saker längs vägen.
Just nu mår jag inte så bra, det är väldigt mycket som snurrar runt i hjärnan. Inte bara saker som har med fobin att göra, nej, för tillfället är det faktiskt mest andra saker - livsfrågor, kärlekstrassel och saker som krånglar/går sönder. Sådant kan vara nog så jobbigt i sig själva, så nu när jag redan är skör och bräcklig av alla andra grejer (fobi, eksemet, att jag bara inte mår bra - varken i kroppen eller själen) så blir det helt enkelt för mycket för att jag skall orka med det. Idag sprack jag och tårarna strömmade ur mig. Jag går sönder, precis som min systemkamera gjorde och lite andra grejer, hemskt jobbigt. Och så har jag tappat bort mina nycklar! Cykelnyckeln och lägenhetenycklar till tre lägenheter... det känns väldigt tungt faktiskt. Jag orkar liksom inte rätta till problemen så som jag kanske skulle ha orkat om jag inte redan varit utmattad.
Jag önskar att jag bara kunde få må bra!


Kommentarer
Postat av: Bella

Jag vet hur det är att tappa bort nycklar kan jag säga dig för att det hände mig en sommar när jag och min syster var å badade i en sjö och jag hittade inte mina hemnycklar närt vi skulle ge oss därifrån å allt var panik så då fick jag ringde till en person som bröt upp låset här hemma och det kostade 1000 kr typ :(

2011-06-13 @ 02:31:36
URL: http://www.finest.se/lsabelle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0