min nya kärlek


Oj hjälp! Jag måste verkligen öva på det där med tidsuppfattning. Är klockan verkligen halv tolv! I min hjärna var den.. kanske åtta? Och då visste jag ändå att jag inte gick hem från skolan förens halv tio. Suck för min tidsuppfattning. Och vad har jag egentligen gjort idag? Sovit, lagat mat, ätit mat, gått på toa, stirrat på datorn och läst i en spännande bok. Fast jag har faktiskt fixat en hel del bra grejer också. Ansökte om csn till exempel, irriterande nog så var jag EN dag för sen med ansökningen för att få för hela terminen så jag förlorade typ 650 spänn på det. En dag, det är då inte lite störande. Men jag får skylla mig själv, för jag borde ansökt för länge sedan (så nej mamma du behöver inte säga "vad var det jag sa" till mig sen, I know).

Uppdatering på läget: inga panikattacker idag. Däremot mycket stress. Torra händer (eftersom vi höll på med lera på lektionen). Nördig pojkvän (höhö). Kliandet fortsätter. Har varit på okej humör. Och är helt förälskad i en liten "pysselleksak" jag köpte till en kompis, neocube heter den. Den är helt trollbindande, man kan göra massa coola grejer med den, och den är perfekt att ha som "avstressare", en liten meditativ kub (ja den är liten, en kula är en halv centimeter i diameter) som man kan ha om man känner att en panikattack hotar och man vill fokusera tankarna på någonting. Synd bara att det här faktiskt inte var min utan en present till kompisen som jag bara var tvungen att leka lite med först ;P



Den ser stor ut men det är den inte. Blev värsta chockad när jag fick hem den i brevlådan. Trodde jag skullevara tvungen att gå till posten och hemta den. Men icke sa nicke.

 

 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Låter som om du mår ganska bra i alla fall! Vad skönt! :)



Du undrade på min blogg vilket som var mitt favoritresmål och jag måste nog säga att det är Grekland eftersom jag varit där flest gånger och känner mig "hemma" där :)

2011-02-16 @ 17:27:17
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: Linnea - Livet som hobbyfotograf

va skänt att hitta in till nån som känner samma som mig, och som skriver om det oxå! jag vet inte varför men jag har hysteri på att läsa om folk i samma situation som mig...



Men på tal om avledande saker, mår jag illa brukar jag alltid försöka lösa korsord eller spela spel på mobilen för att tänka på något annat. Och det är särskilt bra när man ska sova för då blir man ofast trött och somnar och glömmer bort allting. Men jag använder mig oxå av sk. sea-band. Som man sätter på handlederna som är mot åksjuka och gravisillamående, de trycker på akupunkturpunkterna där som motverkar illamående och det är rätt bra! =)

2011-02-16 @ 19:52:28
URL: http://linneamarksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0