Uppror mot borreliavården

 

 

Att vi är SÅ många som vi faktiskt är som inte får någon hjälp här i Sverige, fastän vi är rejält sjuka, är skandal. Vi blir hemskickade med att vi är stressade eller deprimerade, eller med en helt annan diagnos än borrelia - för att läkarna inte är pålästa eller vägrar öppna ögonen för hur stort problem borrelia (och dess koinfektioner) är.

Vi tvingas åka till Norge eller Tyskland för att få hjälp och för att ens få göra ett någorlunda pålitligt test (läkarna vet om att det test som i dagsläget finns i Sverige för borrelia är opålitligt men låtsas inte om det) och betala dyrt för det. Inte för att de lurar oss på pengar, utan för att det ÄR dyrt med vård om man ska betala det själv. 

Men behöver det verkligen vara såhär? Egentligen inte, det finns ju hjälp att få, och vettigare analysmetoder, tex att mäta CD-57 och göra ett LTT-test. Varför händer ingenting då med borreliavården här i Sverige, varför blundar de som har någon makt i frågan för vårt lidande?
Kanske lyssnar de om vi blir tillräckligt många som KRÄVER en förändring?

Har du, eller misstänker du att du har, borrelia men inte fått adekvat vård eller blivit tagen på allvar? Snälla skriv på det här borreliauppropet då: http://upprop.nu/KBJL
Här finns ytterligare ett borreliaupprop, skriv gärna på det också: http://namninsamling.se/index.php

De kan inte ignorera oss hur länge som helst, för det här är ett problem som bara växer och växer. Och förr eller senare drabbas de själva och vill ha den vård som de så länge vägrat borreliadrabbade, då kanske det händer något...

 Kommentarer
Postat av: M

Usch, jag blir så ledsen när jag läser hur du kämpar och kämpar för att få vård... och dom hemska bakterierna som inte ger sig!!Har du funderat på att vända dig till media? Det behövs nog för att folk ska få upp ögonen för det, att det ska skapas debatt för att det ska bli förändring. T.ex. dagens medicin som vänder sig till just vårdpersonal kanske?

2012-02-27 @ 04:45:16
URL: http://thewarwithmyanxiety.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0