Muskelryckningar

Jag tror att någon försöker sända mig ett hemligt meddelande...

De blir fler och fler! Jag blir så förvirrad, vad är det här!?! Det rycker och rycker, särskilt när jag sitter eller liggger ner - dvs när jag slappnar av? Det rycker inte på något specifikt ställe utan lite här och var, det förflyttar sig liksom. Och inte får jag några bra träffar när jag googlar "muskelryckningar" heller (oh yes, google's my firend :P vad ska man göra när inte läkarna svarar på ens frågor?) som kan förklara det hela. 

Idag ringde jag till neurologen eftersom de tydligen missat att jag skulle på en uppföljningstid i mars, så nu ska jag antagligen dit nästa vecka. Då ska jag ta upp att muskelryckningarna inte försvunnit utan istället blivit värre, den förra neurologläkaren jag träffade sa att jag då skulle få göra ett EMG test (eller om det var EEG hon sa? Fast... inte tror jag att mina muskelryckningar beror på någon epilepsi, det hade jag nog märkt mer än såhär, så det var nog EMG). 

Jag tycker det är konstigt, att alla symtom har blivit bättre sedan jag började borreliabehandlingen förutom muskelryckningarna som har blivit värre. Varför? Det och mina svullna lymfkörtlar, det sistnämnda är förståeligt, men muskelryckningarna - vad vill de mig? Jag förstår inte deras morsekod... aha, det kanske egentligen är det det är! Morsekod sänd från utomjordingar, jag kanske missar värsta häftiga budskapet bara för att jag inte har lärt mig morsealfabetet. 

Njah, tyvärr får jag väl inte ha så roligt ;) Men min fantasi är det inget fel på i alla fall, och det är ju väldigt positivt att alla andra symtom faktiskt har blivit bättre av behandlingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0