Du kan hjälpa till att rädda någons liv


Beatrice under behandlingen

Det är verkligen hemskt att så många personer drabbas av cancer. Vi alla är nog drabbade av det på ett eller annat sätt, om det inte är vi själva som har/har haft/kommer få cancer så är det någon i vår närhet. Det enda vi egentligen kan göra för att fösöka få ett slut på eländet, eller åtminstone förbättra oddsen och minska lidandet, är att ge pengar till forskning, så att de kan komma på nya, bättre metoder att behandla cancer på.
Jag läser en blogg om en tjej på 18 år som för ett år sedan drabbades av Hodgkins lymfom, och nu har hon startat en insamling till barncancerfonden. Om vi alla hjälps åt och gör något så blir det till slut väldigt mycket. Gå gärna in och skänk en slant (det du känner att du har råd med - vilket ofta är mer än man tror - man behöver inte känna att man måste ge jättemycket för att det ska vara "värt" att ge, även små summor blir mycket tillsammans), här är adressen till insamlingen: http://www.barncancerfonden.se/10084

Om ni vill veta mer om henne så kan ni titta in på hennes fina blogg, http://bissy.blogg.se, och läsa om hennes kamp för att överleva. Men jag varnar er, man blir berörd, så efter att ha läst henns story så kommer ni verkligen vilja ge ett bidrag. En otroligt stark tjej!




Kommentarer
Postat av: När livet får en andra chans - Kampen efter cancern

Tusen tack !! ♥ Värmer mig mycket. Blir lika glad varje gång! Länkade dig på min blogg och tog ett utdrag ur denna texten som jag tyckte var så bra.



Stor kram! ♥

2011-05-26 @ 23:07:45
URL: http://bissy.blogg.se/
Postat av: När livet får en andra chans - Kampen efter cancern

Glömde att du får ta bilden och lägga upp i inlägget! Kram!

2011-05-27 @ 13:31:59
URL: http://bissy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0