Psykolog till våren?






Nu är det bara en halvtimma kvar på den här dagens plåga av ensamhet. Men trots detta känner jag mig inte glad inombords. Min resa tillbaka till dit jag bor (är fortfarande kvar hemma hos mamma) oroar mig så otroligt mycket. Jag vill inte att vårterminen ska bli som slutet av höstterminen var, jag VILL inte. Ångest. Orkar inte bara sitta där i lägenheten ensam hela dagarna och deppa. Jag vill hitta ett jobb, så att jag har någonting att göra om dagarna åtminstone.

En bra och skrämmande grej är i alla fall att mamma fick tag på psykologgruppen som sagt att jag kanske skulle få komma till en blivande KBTterapeut efter nyår. Och det är en kille som vill ta emot mig. Fast hans mottagning är mer ca 30 min bort med buss, vilket kommer vara en liten utmaning för mig, alltså att ens ta mig dig. Sen att sitta där och gå igenom massa obehagliga otäcka minnen och uppgifter som jag ska ta itu med kommer vara en än större utmaning och att åka hem med skakiga ben efter det. Uwwh. Men jag är ändå enormt tacksam för att jag nu kan se ett litet ljus, ett slut på den här tunneln av mörker. Jag ska få hjälp!! Äntligen! ...förhoppningsvis i alla fall, om ingenting går fel nu bara. Håller tummarna.



Kommentarer
Postat av: Klara

Sv: Jo precis, det säger min sambo till mig att tänka också, men ibland är det inte lätt att acceptera vissa saker. Speciellt inte om man är väldigt missnöjd med sitt yttre och sådär.

Pricktest gör du på armen och lapptest på ryggen. Om jag har förstått rätt så visar sig eventuell allergi direkt på pricktest, men lapptest är annorlunda och ska sitta i två dagar eller något sånt. Fyfan vad det kliade när jag hade det på ryggen, dels för att det var vissa ämnen som gav utslag och dels för att jag visade allergi mot klistret i de små fyrkanterna haha.

2011-01-13 @ 17:52:19
URL: http://klaaras.devote.se
Postat av: A Meths

gud så bra med hjälp!

hoppas allt går vägen nu.



Svar: haha, det ska jag försöka undvika, riktigt så illa är det inte men jaa ;P

2011-01-13 @ 18:21:41
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Matilda

Härligt att du fått kontakt med någon! Själv får jag hjälp via sjukvården. Du kommer klara att åka dit även om det är långt, efter ett tag kommer du inte ens tänka på det.

2011-01-13 @ 18:53:07
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: carolina

men en 4:a med din fobi för att spy är bättre än 0 ... har själv lidit av de men idag är jag 95% frisk :) de finns hopp ...

2011-01-13 @ 20:29:48
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: sofiahassan.blogg.se

Nej det är det verkligen, men man får ta och försöka! Du får ta och bryta dina onda vanor, för det här är inget vidare :)

2011-01-13 @ 21:45:33
URL: http://sofiahassan.blogg.se/
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

sv; Kul att du är med och tävlar, jag hör av mig när jag dragit en vinnare! :) Vad gör du ikväll? :)

2011-01-13 @ 22:38:13
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: PAM :)

allt bra med dig?:)

2011-01-13 @ 23:01:59
URL: http://plima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0