Men mamma då!


Hej mamma, jag vet att du kommer läsa det här i morgon på jobbet. Nej just det ja, du har ledigt för det är dagen efter trettondagsafton, men på fredag då.

 

Som en parantes: Ja, Sverige är ett mycket underligt land, här firar vi aftnar, för att folk ska kunna supa sig fulla och ha en ledig dag efter som de så konstruktivt kan utnyttja till att ligga hemma, bakfulla och käka pizza. Jag undrar om pizzeriorna har öppet dagen efter aftnarna förresten? Annars är det ganska failat av dem (för de som inte hänger med i ungdomarnas språk så betyder alltså failat = misslyckat).

 

Jo, jag måste ha med den där parentesen (parentesen i parentesen om Sveriges konstigheter alltså), det var det jag skulle komma till, förklarningen till varför jag måste ha med den. MAMMA har nämligen efter att jag begick tabben (misstaget) att säga "mamma, vet du vad? min blogg går att hitta på google nu, coolt va?" snokat upp min blogg, och inte nog med det, nej hon var bara tvungen att visa den för sin arbetskamrat också. Jag säger då det, dagens vuxna! Akta er så att jag inte skvallrar till er chef om att ni sitter och läser bloggar på arbetstid.

I alla fall, eftersom jag nu är medveten om att jag har en äldre generation av läsare så måste jag kanske åldersanpassa min blogg lite?


Nej nu ska jag inte vara elak, för det är jag inte på riktigt, ville bara driva lite med min kära mamma och hennes jobbarkompis :) Det är kul med läsare, oavsett ålder, kön, politiska åsikter, religion eller etnicitet - eller om de sitter på jobbet eller hemma i soffan. Ni är välkomna att läsa allihop :D snällt va?

Förresten mamma, när du ändå läser det här.
Skulle du kunna köpa en sån här på vägen hem från jobbet? :D


Mmhh, jag älskar julmust <3
Det kan ju bli riktigt praktiskt att mamma läser min blogg. AHA!


Kommentarer
Postat av: nicklas

du har varit till hjälp! helt klart :)

2011-01-05 @ 19:25:10
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha :D Mina föräldrar läser min blogg också, till och med min morfar läser min blogg :D

2011-01-05 @ 19:59:10
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hahaha, vilken skön inställning! Vad säger mamma om bloggen förresten?

2011-01-05 @ 20:03:39
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: LIENE

haha min mama läser min blogg för sällan så hon vet ofta inte vad jag gillar mycket...:P fast än om jag säger det i verkligheten:O

Mm, julmust är alltid gott.



och tack så grymt mycket:D

2011-01-05 @ 20:33:43
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: djoikiis

älskar din inställning! :D



jag är btw med i en tävling och om du skulle vilja rösta på mig här ( http://mkarlstrom.blogg.se/2010/december/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment ) så skulle jag bli jätteglad! :D man vinner ett stativ, och det är ngr jag verkligen behöver! :O så snäääälla gör det! :)



om du röstar och sedan berättar det för mig genom att kommentera det på min blogg så länkar jag dig i 4 inlägg! :D en grym chans för dig att få nya läsare eftersom min statistik bara stiger! :D



förlåt om du inte gillar såna här kommentarer, men det här betyder verkligen SJUKT mkt för mig! :S en liten röst från dig skulle verkligen göra min dag, det är bara ett litet klick, tar typ bara en minut! :D kram! <333333333

2011-01-05 @ 21:06:09
URL: http://djoikiis.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha jaa, det känns som om jag har bloggat sedan stenåldern :P

2011-01-05 @ 21:16:05
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Matilda

Som svar på frågan, jag är vegetarian av nästan samma anledning. Jag litade inte på att jag skulle kunna laga kött utan att bli matförgiftad. Nu har jag varit vegetarian i snart sex år och trivs så bra med det. Jag skulle säkert "kunna" äta kött nu men jag känner inget behov av det heller :)

2011-01-05 @ 22:10:10
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: Cajsa

läste precis det som står ovan i din blogg! Jag är inte diagnoserad eller något men jag har också problem med ångest och panikattacker. På grund av min ätstöning dock. Och sedan har jag depretioner. Kommer troligen att få medecin för det i vår. tror jag ska ge med mig och låta min kurator hjälpa mig och det första hon vill är att sätta in antidepp..



sv. aha ok! :)

2011-01-05 @ 23:56:23
URL: http://cajsa1.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0