flyr från plugget

Nu sitter jag här och smusslar i mig massa alladinpraliner och tänker på att jag borde plugga. Har en hemtenta som ska vara klar den 13e januari. Såhär fungerar jag då: istället för att göra någonting åt det så stressar jag och oroar mig för det och försöker fly från det genom att till exempel...äta alladinpraliner och skriva ett blogginlägg om att jag äter alladinpraliner. Ganska onödigt va?

Okej, jag har inte fått någon panikattack idag (lyckades avvärja de två som höll på att anfalla mig) så det har jag inte så mycket att skriva om för tillfället, och mitt eksem, tjaa, det kliar hela tiden så där har jag ingenting nytt att komma med heller. Hmm, det ser inte bättre ut än att jag faktiskt inte har någon vettig anledning att inte plugga just nu. Så jag får väl ta mig i låtsaskragen och dra åt det osynliga skärpet och göra någonting åt det... wish me good luck. 

 

Såhär ser alladinasken ut när jag har ätit upp de godisar jag tycker är godast i den.
Paradisasken är mycket godare, fast alladin  tillhör liksom julen mer (dumma reklam!)



Hoppas ni har något trevligt för er och är duktigare på att få saker gjorda än vad jag är ;)

 


Kommentarer
Postat av: Sara - Only me

sv mysigt (:<3 hur mår du sweeitie? <3

2011-01-04 @ 22:35:07
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: nicklas

ojoj! tack så jätte mycket för dina snälla ord! det betyder verkligen jätte mycket för mig! Du är en sådan person som gör en på mycket bättre humör! =)

Jag har dåligt självförtroende för att jag tycker att jag e tjock, hihi .. åtminstone så var jag väldigt tjock, men har rasat i vikt, men kommer nog aldrig skaffa ett bra självförtroende, spec när folk kallar mig bög osv.. men tänker inte ta åt mig :)

2011-01-05 @ 00:57:24
URL: http://fejkadblond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0