en göra-ingenting-dag

Idag har varit en riktig "göra-ingenting-dag". Det värsta med sådana dagar är att jag får så otroligt dåligt samvete efteråt, för att jag inte har gjort någonting utan bara slösat bort hela dagen. Från morgon (hehe, lunch för de flesta) till kväll (natt för de flesta) har jag suttit och spelat the sims 3 haha. Rättare sagt, jag harflytt från mitt eget liv ett tag, för att jag inte orkar ta tag i någonting. Även småsaker känns som mounteverest för mig just nu.

De på sims hann med ett helt liv idag, men vad hann jag med? Visst, ibland behöver man sånna här dagar, men de tjänar ingenting till om man bara känner sig missnöjd och anklagar sig själv sen (varför kan jag inte bara acceptera att jag ville ha en inte-göra-någonting-dag idag?). Alla killar som sitter och spelar bort sina dagar med massa skjutarspel, wow eller annat - hur gör de för att inte känna att deras liva bra rinner ut i sanden?

Är hos min pojkvän den här helgen eftersom de jag bor med har åkt hem, och jag vågar för allt i världen inte sova ensam hemma! Han trivs jättebra med att sitta vid datorn hela dagarna, han får inte dåligt samvete för det, inte heller för att han sover länge på mornarna. Är det där med dåligt samvete lite könsbundet kan man ju fråga sig?

Egentligen har jag inte ens haft något särskilt som jag skulle ha gjort idag. Okej, jag borde ha åkt till min lägenhet och städat toaletterna som jag skulle ha gjort i fredags men inte vågade eftersom jag var ensam hemma. Ja, ni läste rätt. För det första hatar jag att städa toaletterna (vet ni hur mycket läskiga tankar jag får om alla bakterier som kan hoppa på mig, att det är där man skulle spy om man blev magsjuk och allt möjligt som sätter igång min panik) och för det andra hatar jag att vara ensam hemma. Så dessa två saker i kombination gjorde att jag helt enkelt avböjde toalettstädning och sköt upp det till senare. Problemet är att jag måste få gjort det före mina "sambos" kommer tillbaka eftersom vi (läs de) har som policy att städa innan helgen men när ska jag kunna göra det utan att vara ensam innan de kommer tillbaka? Baaah, tänk, en sån liten sak som kan bli så stor och komplicerad? Jag tror jag snällt ska fråga min pojkvän om inte han kan följa med mig hem och så städar jag då, helst innan mina "sambos" kommer hem.

Haha, hjälp vad jag kan babbla på om något så ointressant länge. Var tvungen att hejda mig själv för att inte snurra ett varv till på toalett-problemet! Nu ska jag inte skriva mer för min pojkvän tjötar massa om att filmen börjar nu. Bäst att skynda mig så att jag inte missar början ;)Kommentarer
Postat av: Matilda

The sims är perfekt, ibland kan jag också försvinna in i deras liv där fobier och sjukdomar inte existerar. Jag kan sitta i timmar och spela men när jag ska tillbaka till mitt vanliga liv blir det jobbigt för då har jag, precis som du, slösat bort massor timmar.Någonstans läste jag någonting i stil med "den tid du har lust att slösa bort är inte bortslösad". Jag tror att det stämmer, det ger mig ju i alla fall mindre dåligt samvete. Jag vill ju trots allt spela, då ska jag göra det. Allt som jag vill göra gör jag, det gör ju mitt liv värt att leva (det gäller inte bara The sims då, låter som om jag bara vill spela datorspel resten av livet, men du fattar :P)

2011-01-24 @ 10:47:39
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: A Meths

Man måste få ha en göra-ingenting-dag!

Annars skulle inte mitt liv gå runt haha.Svar: Ångesten är helt ologisk, det blev lika dant i natt, och jag svettades som en tok!

2011-01-24 @ 11:36:18
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Nadja

Sänt med en sån dag! :)

2011-01-24 @ 15:56:37
URL: http://nadjjas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0