Eko, eko, ingen kvällsångest?


Vad underbart det är att slippa ångesten och paniken som brukar smyga sig på om kvällarna eftersom jag vet att jag måste vara ensam hemma dagen efter. Så otroligt underbart. Är det såhär normala människor känner? Nej, för de vet inte hur det är att ha det på något annat sätt. Det är först när man blir av med någonting som man upptäcker vad det betydde för en. Om man sedan får tillbaka det igen så uppskattar man det så mycket mer - om det nu var någonting man tyckte om som man blev av med vill säga.
Min pojkvän får gärna lukta illa i munnen på morgonen eller ha en dator som står och puttrar ut massa illaluktande datorluft i rummet. Det är ett billigt pris att betala för att reducera panikångesten, få känna det här lugnet på kvällen och slippa stressa upp sig till bristningsgränsen. Naahaajs :)

Visst, jag kommer sova sämre inatt eftersom det blir ganska trångt i sängen (och han liksom nästan puttar ner mig på golvet) men samtidigt bättre än jag brukar eftersom den tid jag faktiskt sover inte blir orolig lätt sömn utan bra sömn! Allt har sina för och nackdelar you know.



Kommentarer
Postat av: A Meths

Åh så galet härlig att det ändå löste sig, kanske för det bästa om man ser det ur din synvinkel.

Och som du säger, lite skit kan man ta, det kanske bara är bra att ha annat att störa sig på =)



Happy for you!

2011-01-31 @ 11:38:25
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag håller inte på med ngn idrott, jag pluggar på PHS. Bra att du gör något åt din ångest, hoppas verkligen att det hjälper dig!!!!! Kram E

2011-02-01 @ 16:53:38
URL: http://eva.blogg.se/
Postat av: Anonym

polishögskolan...

2011-02-02 @ 17:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0