preliminär testavläsning


Nu (om jag lyckats vakna och inte försovit mig den här gången) är jag på hudavdelningen på sjukhuset och ska göra en preliminär undersökning av pricktestet på ryggen. Se om någonting verkar ha reagerat. Jag vet inte om jag ska hoppas att det har det eller inte. För jag vet att jag kommer bli besviken om det inte visar någonting, för jag hoppas så innerligt att vi ska kunna gå till botten med det här som ställer till det så för mig, och det känns alltid skönt att hitta något man söker efter. Men, samtidigt så vill jag ju såklart inte vara allergisk/överkänslig mot någonting. Det bästa skulle såklart vara om jag hittade någonting som jag inte tål men inte heller behöver, något som är lätt att sluta använda/utsättas för.
Vi får väl se.
Jag sätter en tia på att resultatet inte visar någonting. Någon som vågar sätta emot? ;)


Kommentarer
Postat av: A Meths

jag sätter en 5a på att det är "någonting" men att dom inte riktigt är säkra än;)

2011-02-07 @ 12:22:00
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Hejsan, på min blogg får du film tips varje dag med dagen trailer, om du vill ha en länkning så kan du tävla genom att ge ett film tips i dagens trailer inlägget, mer info finns på min blogg. :)

Pussar och Kramar

//LadyYasmine

2011-02-07 @ 16:39:59
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Hej! :D Jag är med i en tävling här http://www.nattstad.se/beicczbeiccz?id=1325590 där man kan vinna valfri hårförlängning och du skulle verkligen vara suuuupersnäll om du gick in där och röstade på nummer 8, jag blir evigt tacksam då! Tack så jättemycket på förhand :)♥

2011-02-07 @ 16:50:05
URL: http://nattstad.se/cecilies

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0