falskt alarm


SUCK. Så fort jag får veta att jag inte är ensam så rinner rädslan av mig. Why? Vad är det egentligen som är så mycket hemskare med att vara ensam. Ja, visst skulle det vara mycket värre att spy om jag var ensam, men ändå. Nu är jag inte rädd längre, nu kan jag gå på toa och äta, ja till och med sova längre - för det visade sig att en av tjejerna var hemma trots allt. Så det var inte länge jag hann vara "ensam" hemma.


Kommentarer
Postat av: A Meths

jag tycker du är så oerhört stark, och jag kan inte tacka dig nog för dina kommentarer och snälla ord.

För förstår mig så väl trots att i har helt olika situationer.Och jag vet att det inte är något fel med att gå längre, men för mig känns det som ett misslyckande just nu, som om jag inte är bra nog att klara mig som så många andra. och att jag dessutom kommer få streck i ett betyg gör mig arg...Men jag kommer upp igen, för jag måste ju ta mig igenom det här, det vet jag ju, även om jag ibland bara vill skrika att jag hoppas av.Kram på dig underbara du.

2011-02-25 @ 11:23:27
URL: http://meths.blogg.se/
Postat av: Evelina

Haha ja vilken tur att du fick svar på din fråga :)

Min mamma och mina två småsyskon bor i Kristianstad och min pappa och min andra syster bor i kalrskrona och så bor jag med min pojkvän i kalmar :) jobbigt att ha föräldrar på två olika ställen :)

2011-02-25 @ 14:47:44
URL: http://evelinandrea.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet

Sv; Tack snälla för din fina kommentar! Blir så glad när nya kikar in och lämnar spår efter sig. Och du är välkommen tillbaka.Usch, känner igen det där med oro och panikattacker, har varit där en gång i tiden. Men lyckades ta mig därifrån efter ca 3 år.

Kram på dig.

2011-02-25 @ 17:16:49
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Blue Velvet

Sv: Jag gick och köpte mig en hund.... Allt för att övervinna allt! Hon är fortfarande mig räddare. Ibland har jag mina dåliga dagar då jag fortfarande är rädd för allt. Då har jag min underbara man och såklart min hund. Med hunden finns det MÅSTEN och jag kan inte bara låta bli henne.

2011-02-25 @ 17:31:27
URL: http://bluevelvet.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0