Skräckscenario


Ja nu var det längesedan jag skrev. Det har varit mycket som pågått i min hjärna, massa stress. Jag föll ner i ett depphål och igår så hade jag en kaosdag! Därför blev det inget bloggande.
Idag har jag varit med min underbara kompis (vi är som tvillingsjälar skulle jag vilja påstå, väldigt lika. Och jag är verkligen SÅ otroligt tacksam för att vi lärde känna varandra!) som åkt långväga härifrån för att hälsa på. Så därför har det inte blivit något bloggande idag heller.

Usch. Jag läste en artikel i DN om att den där tarmparasiten som fanns i vattnet i Östersund i vintras(höstas?) har kommit till Skellefteå. Den sprids! Ja, det oroar mig. Det skulle verkligen vara ett skräckscenario om parasiten kom hit och alla blev magsjuka. Ett helvete på jorden. Vad skulle jag ta mig till!? I min fantasi skulle jag vägra att äta och dricka över huvud taget, fly så långt bort jag skulle kunna, och leva i karantän. Usch, jag lider hemskt mycket med alla spyfobiker som bor där uppe, och håller alla tummar och tår - och några till - för att det här skall vara sista staden parasiten besöker. Och försöker låta bli att tänka på vad som skulle hända om den kom hit. Vilken mardröm!

Ps. Idag utmanade jag mig själv igen genom att åka buss, två timmar, hem hem (till mamma). Jag klarade det alldeles utmärkt. Sov nästan hela vägen. Känns bra att jag är på väg åt rätt håll, att jag börjar våga saker igen :)



Kommentarer
Postat av: A Meths

DU är så duktig, som vågar prova allt som t.ex. att åka buss. Tummarna upp (även min brors som vanligt).



Svar: Jag vet att jag inte är så dålig, egentligen,

men som du säger ibland känns det bara så, som om man är helt jävla sämst.



och dina fina ord gör mig så rörd, jag skulle nog kunna gråta en skvätt här och nu för att du är så snäll, söt och gullig.

DU är helt FANTASTISK!

Och jag tror att det är som du säger, men måste lära sig att acceptera allt som man inte kan trolla bort och göra allt man kan istället.



Du är klok du min kära blogg vän.



1000Kramar på dig<3

2011-04-21 @ 14:07:33
URL: http://meths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0